Хіти тижня. "Донбас довели до ручки": Черга в окупованому Донецьку вразила соцмережі (фотофакт)

Захоплений Донецьк впевнено повертається в 90-і. Зводять кінці з кінцями городяни, терплять незручності тільки заради того, щоб заощадити зайву копійку і купити продукт дешевше.

Резонанс в мережі викликало фото, на якому зображена чергу на пр. Гурова Донецька. На фото люди стоять за дешевою курятиною. В "столиці" "ДНР" такі "акції" проводять не часто, тому донеччани готові стояти на морозі, аби купити злетівше у ціні м'ясо дешевше, передають Патріоти України.

"Люди збираються в більші черги, щоб купити курку на кілька рублів дешевше", - йдеться у підписі до фото.

Соцмережі тут же вибухнули коментарями, зазначивши, що скоро в ОРДЛО громадяни будуть стояти не тільки за м'ясом, а й за хлібом, який теж не радує населення "ДНР/ЛНР" зростанням ціни."Стояли в черзі на КПП з пенсіонеркою однієї. Вона зізналася, що в 2018-му взагалі м'ясо не їсть, занадто дорого для неї. Жінка з Донецька, всі гроші витрачає на ліки, це моторошно таке чути", "Зате з Путіним, зате з Росією" , "Черги за куркою, але комуналка "рулить"", "Нічого, скоро взагалі заживете, вас світ визнає, і Путін забере"."Кошмар, в одному кадрі весь сенс "русского мира", "Важко, заради якихось 10 рублів чекати на морозі, щоб купити дві курки в одні руки", "Принизливо все це, Донбас довели до ручки" - коментують в мережі поширені кадри.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...