Хіти тижня. Допився до "чортиків": Пристаріла зірка російського року розгледіла в Україні есесівців і обіцяє велике кровопролиття (відео)

Будь-які спроби нагадати "зірці", що саме Росія розв'язала війну в Україні, не були почуті...

Гарік Сукачов

Україну в майбутньому не чекає нічого хорошого, так як для її жителів герої - Степан Бандера і представники "СС". Таке твердження прозвучало з вуст російського рок-музиканта Гаріка Сукачова в інтерв'ю проекту "А поговорити?" телеканалу "Москва 24", передають Патріоти України.

"А що ми можемо зробити з Україною, де виросло суспільство, дітей виховали так, що для них Бандера - герой, есесівці - герої. Нічого хорошого Україну не чекає. Скільки ми виборсувалися з цієї чеченської бійні, видерлися. Що у нас творилося! А у них ще гірше. У нас фашисти теж були і навіть є до сих пір, але їх загасили дуже швидко. А у них ними користуються. Що накоїли зі своїм народом ті, хто стоять угорі - ми всі кров'ю умиємося. Потрібен ворог - російський. Нісенітниця. Але дітям же не доведеш, вони виростуть із ворогом", - образив він українців.

Ведуча намагалася пояснити Сукачову, що саме Росія веде зараз війну на Донбасі, але марно.


Опублікував: Олег Устименко

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...