Хіти тижня. "Допився!": Мережею прокотилася хвиля обурення діями генерального прокурора

Мережу сколихнула звістка про те, що генпрокурор Юрій Луценко напав з сокирою на активістів, які мітингували біля його будинку.

За словами активістів, це трапилося у селі Стоянка (Київська обл.). Як свідчать ексклюзивні коментарі Politeka, такий вибрик генпрокурора дуже обурив українців, передають Патріоти України.

«Він адекватний?», «Нервово неврівноважений», «Допився, похмеляться треба», «Воно Ірину захищало, моделю», «лічити синяка треба,вже пробирає..», «Може хоч після цього вчинку його звільнять!!!», «Занадто скоро випустили Луценка з тюрми», «От же скотина до білки допився, мабуть думав, що чортів ганяв», «Дійсно, як до влади добираються то Бог розум відбирає. От і його сімейству розум відібрало», «Від його керування людям давно треба з сокирами ген.мафію розганяти», – йдеться в коментарях.

Як відомо, прихильники лідера “Руху Нових сил” Міхеїла Саакашвілі протестували проти дій генерального прокурора Юрія Луценка. Причиною протесту стало заяву Луценка, який повідомив, що має намір ініціювати позбавлення недоторканності народних депутатів, що підтримують Саакашвілі. Крім того, Луценко заявив, що в суд вже подано документи щодо одного з лідерів “Руху нових сил” Давида Сакварелідзе.

Учасники автопробігу повідомили, що будуть знаходитися під будинком генпрокурора, поки він не вийде до них і не пояснить свої дії. Будинок Луценка охороняють силовики, які утримують учасників акції протесту на відстані. Активісти влаштували справжній майдан – навіть розгорнули біля будинку генпрокурора палатку.

Так, двох активістів, після акції на підтримку політв’язня Северіона Дангадзе, які залишилися в наметі біля будинку Луценка, побили охоронці. За словами Джумбера Дангадзе, батька арештованого соратника Михайла Саакашвілі Северіона Дангадзе, охорона маєтку генерального прокурора Юрія Луценка здійснила напад на активістів після того, як вони зняли на відео розмову з п’яним генпрокурором.

Опублікував: Олег Устименко

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...