Міжнародна група вчених з’ясувала, що високий вміст вітаміну D в організмі може перешкоджати розвитку онкологічних захворювань, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
Під час експериментів дослідники проаналізували зразки крові та анкетні дані близько 33 тис. осіб у віці від 40-69 років. У результаті вчені прийшли до висновку, що висока концентрація у чоловіків і жінок вітаміну D на 20% знижує ризик захворіти на рак.
В Україні відчутно знизили ціни на картоплю. Нині виробники відпускають її в середньому по 15-24 грн/кг, що на 12% дешевше, ніж наприкінці минулого робочого тижня. Причиною здешевлення є зниження попиту – при чому як у оптових компаній, так і з боку ро...
Дієтологи попереджають, що серед усього розмаїття молочної продукції є один продукт, який особливо шкодить здоров’ю, хоча присутній майже в кожному українському холодильнику. Про яку саме "молочку" йде мова, розповідає РБК-Україна (проект Styler), пере...