
Вживання в їжу м'якоті і кісточок гранатів знижує ймовірність розвитку раку, а також пригнічує запалення в кишечнику. До такого висновку прийшла група біологів з Індії і США, йдеться в статті, опублікованій у журналі Nature Communications, повідомляють Патріоти України.
"Наші колеги раніше вважали, що речовини, присутні в м'якоті і кісточках гранатів, просто пригнічують запалення. Ми з'ясували, що на цьому їх користь не обмежується", - заявив учений Раджбір Сінгх з університету Луїсвілля (США).
Він зазначив, що вже давно відомо, що бактерії поглинають частину флавонолів, рослинних сигнальних молекул і антиоксидантів, і перетворюють їх в низку інших речовин.
Досліди показали, що екстракт граната, "переварений" бактеріями, впливав на склад слизу, що покриває стінки кишечника. Рчовина захищала організм від проникнення токсинів та інших чужорідних молекул з їжі, а також значно знижувала ймовірність розвитку раку, додається в матеріалі.
У столиці Австрії Відні 27 листопада виявили згорілий автомобіль, у якому було тіло 21-річного українця. Про це повідомляє Kronen Zeitung, передають Патріоти України. Перехожі виявили згорілий автомобіль і негайно викликали екстрені служби. За даними в...
Питання передачі приватного будинку у дар без оформленої у власність землі хвилює багатьох українців. У практиці нотаріусів це доволі поширена ситуація, і чинне законодавство її допускає, передають Патріоти України. Цивільний кодекс та Земельний кодекс...