Вживання в їжу м'якоті і кісточок гранатів знижує ймовірність розвитку раку, а також пригнічує запалення в кишечнику. До такого висновку прийшла група біологів з Індії і США, йдеться в статті, опублікованій у журналі Nature Communications, повідомляють Патріоти України.
"Наші колеги раніше вважали, що речовини, присутні в м'якоті і кісточках гранатів, просто пригнічують запалення. Ми з'ясували, що на цьому їх користь не обмежується", - заявив учений Раджбір Сінгх з університету Луїсвілля (США).
Він зазначив, що вже давно відомо, що бактерії поглинають частину флавонолів, рослинних сигнальних молекул і антиоксидантів, і перетворюють їх в низку інших речовин.
Досліди показали, що екстракт граната, "переварений" бактеріями, впливав на склад слизу, що покриває стінки кишечника. Рчовина захищала організм від проникнення токсинів та інших чужорідних молекул з їжі, а також значно знижувала ймовірність розвитку раку, додається в матеріалі.
У росіян відсутня людяність, особливо у виборі цілей для ударів по Україні. Через це ненависть до російських військових тільки збільшується. Таку думку висловив колишній американський морпіх, боєць Міжнародного легіону ГУР МО України з позивним "Гімлі"...
На Львівщині рятувальники надали допомогу чоловікові, якого полонила його власна ванна кімната. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Головне управління ДСНС в області. Подія трапилася у місті Новий Розділ. Чоловік застряг між душовою ка...