Хіти тижня. Дружина працює у військовій прокуратурі! - У Бахмуті провчили нахабного любителя Путіна (відео)

У Бахмуті Донецької області фанат "русского міра" відмовлявся знімати футболку з символікою Росії, заявляючи, що Крим належить РФ.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла волонтер Тетяна Подоляночка Чудновець, опублікувавши відповідне відео, передають Патріоти України.

Як з'ясувалося, його дружина працює бухгалтером у військовій прокуратурі та підтримує його погляди.

"Жінка, ви б краще дітей виховували, та борщ вдома варили! - кричала мені одна бахмутська мадам, поки її дорогий чоловік знімав футболку з символікою країни-агресора. За зухвалим хлопчиною наші хлопці спостерігали два дні, він хизувався в одній і тій самій футболці в кольорах російського прапора, а на пузі в нього красувався символ "раши" - агресивний ведмідь з виставленими кігтистими лапищами", - написала вона.

Чудновець зазначила, що для фронтовиків, які вийшли "з нуля", це було справжньою насмішкою і відвертою провокацією.

"Чесно, не били. Стримувались з усіх сил. Проводили виховну бесіду. Але коли в обличчя прозвучало: "Крим канешна расійскій", - викликали поліцію. Далі було "на фіг мені ваша Україна", я громадянин України, але мене в Росію не випускають, футболку не зніму, мені її друг з "расіі падаріл", з братами не воюю, мені закон не забороняє" і в такому дусі. Терпіти таке нехтування мої побратими не могли і не хотіли", - додала волонтер.

За її словами, цікаво було почути від його дружини, що вона бухгалтер військової прокуратури, але має відверто проросійські погляди і зневажає українських військових.

"Слава Богу, копи виявилися дуже адекватними і діяли в абсолютних рамках закону. Нарешті, футболочку хлопчині таки довелося зняти і поїхати до відділку давати пояснення своїх дій і висловлювань. Савенко Саша його звуть. Не будь, як Саша. А його дружині я спокійно і з гордістю відповіла, що дітей своїх виховую правильно, тому що мій син з перших днів війни захищає свою Батьківщину", - резюмувала вона.

Опублікував: Олег Устименко

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...

Чоловік відмовився від повістки, бо "має трьох неофіційних дітей": Яке рішення ухвалив суд

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:44

У Львівській області до 3 років іспитового терміну засудили чоловіка, який категорично відмовився від мобілізації. Свої дій він пояснив тим, що хворий та "має трьох дітей, які офіційно на нього не зареєстровані". Про це йдеться у вироку Самбірського ра...