
"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
Британські науковці розробили білковий гель, який здатен самостійно відновлювати пошкоджену зубну емаль. Речовина заповнює тріщини на поверхні зуба, стимулює природне відновлення та зміцнює структуру емалі, запобігаючи появі карієсу, передають Патріоти...
В Україні все більше жінок опановують професії, які раніше вважалися "чоловічими" - серед найпопулярніших нині верстатниці деревообробних верстатів, операторки котелень та трактористки. Найактивніше такі спеціальності освоюють у Івано-Франківській, Жит...