"Зазвичай оладки не затримуються на тарілці, і для кухаря тут головне встигнути хоча би спробувати свій кулінарний шедевр. Перш ніж смажити оладки на кефірі, підготуй і постав на стіл, із чим ти їх плануєш подавати, бо сім'я може похватати оладки зі сковорідки просто так, на суху, без сметани і варення", - пише у своєму блозі Ольга Княжевич, повідомляють Патріоти України, і продовжує:
"Щоб приготувати оладки на кефірі, тобі потрібен мінімальний набір продуктів, 20 хвилин часу і незмінно гарний настрій. І твоя сім'я не змусить себе довго запрошувати за стіл, якщо на сніданок будуть ароматні, пухкі та підрум'янені оладки на кефірі.
Якщо ти хочеш, щоб оладки на кефірі вийшли найніжнішими, існує маленька хитрість: жовтки і білки підготуй окремо.
Оладки на кефірі - інгредієнти:
Оладки на кефірі - приготування:
Смачного!".
В Україна зафіксували суттєве підвищення цін на цибулю. Це пов'язано із сезонним скороченням обсягів цього овочу в місцевих господарствах. Фермери реалізують цибулю за ціною від 18 до 27 грн за кілограм (еквівалентно $0,43–0,65 за кілограм), що в серед...
Відтепер іноземцям, які бажають отримувати освіту в Польщі, доведеться довести, що вони на належному рівні володіють мовою викладання - в більшості випадків це буде саме польська. Про це повідомляє інформаційний портал InPoland, передають Патріоти Укра...