Хіти тижня. Дуже смачно! Оладки з м'ясною начинкою, або Ліниві біляші без проблем (рецепт)

Патріоти України пропонують до вашої уваги простий рецепт приготування лінивих біляшів з фаршем. Тісто готується так, як і для оладків, але без яєць. Рецепт дуже легкий, а головне швидкий і смачний! До столу біляші подаються гарячими зі сметаною.

Складові:

- кефір 400 мл;

- борошно 270 г;

- сода 1 ч.л.;

- сіль 0,5 ч.л.;

- цукор 0,5 ч.л.;

- фарш 300 г;

- цибуля 1 шт.;

- зелень;

- цибуля зелена;

- сіль;

- перець чорний мелений;

- приправи;

- яйце.

Приготування:

1) У теплий кефір додаємо соду, розмішуємо, додаємо цукор і сіль. Знову розмішуємо і поступово вводимо борошно. Тісто має вийти густим і не стікати з ложки, а відриватися шматками.

2) У фарш додаємо дрібно порізану цибулю, зелень, зелену цибулю, приправи, сіль, чорний перець, яйце і добре розмішуємо.

3) Смажимо на повільному вогні, на розігрітій сковороді, десертною ложкою кладемо тісто, розрівнюємо, зверху кладемо ложку фаршу і накриваємо ще ложечкою тіста, намагаючись, щоб тісто між собою поєдналося. Смажимо з двох сторін, можна під кришкою.

Подаємо відразу до столу зі сметаною. Смачного!!!

Джерело: chef.com.ua

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...