Хіти тижня. Два різні світи! Іноземець розповів, що його вразило в Україні (відео)

Блогер Пітер Сантенелло поділився враженнями від України. Чоловік побував у Закарпатській області та піднявся на Говерлу. Він зазначив, що захід і схід країни виглядають так, ніби це два різні світи, повідомляють Патріоти України.

Сантенелло був здивований кількістю церков, неймовірною природою і доброзичливістю людей. Відео він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

"Ось що пропонує ця країна - справжній скарб, який лежить на поверхні. І не важливо, як ця поверхня виглядає, оскільки під нею такі глибини. І я розумію, що скрізь є темний бік, але тут є ще і світлий, людський бік. Дуже круто бути частиною всього цього", - каже блогер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...