Хіти тижня. "Диявол, більше нічого": Батько Рослякова прокоментував кривавий теракт у Керчі (відео)

Батько Рослякова говорить, що любить його, незважаючи на бійню, влаштовану в Керчі.

Владислав Росляков

Батько Владислава Рослякова Ігор прокоментував масову бійню, влаштовану його сином 17 жовтня в коледжі Керчі. Відео опублікував у своєму Телеграм-каналі Mash, передають Патріоти України.

"Диявол, більше нічого. Хом'ячками, декоративними щурами займався. Мені сказали, що він застрелився. Він труп. Труп не можна прощати чи не прощати. Хоч і мертвий - я його люблю. Він моя кровиночка. Мій рідний син. Я мріяв про нього", - заявив Ігор Росляков.

Як повідомлялося, 17 жовтня студент Керченського політехнічного коледжу Владислав Росляков відкрив стрілянину та влаштував вибух у навчальному закладі, після чого наклав на себе руки. За останніми даними, унаслідок події загинула 21 особа, близько 50 були госпіталізовані.

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...