Хіти тижня. "Эдик - среднестатистическое фуфло": У Києві сусід побив чоловіка за те, що той слухав гучну музику

Думки читачів розділилися: одні вважають, що батько маленької дитини перестарався, вирішивши покарати сусіда, інші - схвалюють приборкання Едіка.

Молодий батько побив сусіда через гучну музику. Фото: скріншот з відео.

У Києві хлопця побили за гучну музику, яку той слухав днем у своїй квартирі. Про це в Facebook написала Олена Лізину і опублікувала відео, передають Патріоти України.

Нападникам виявився сусід по під'їзду. За її словами, потерпілий вирішив не розголошувати своє ім'я з побоювань за своїх близьких. «Я не знаю, доведет ли он дело до конца, но, я думаю, что если мы опознаем виновных, их все же накажут! Слабонервным не смотреть! Это видео сегодняшнего инцидента с избиением парня в его квартире на Калнышевского 14, Киев. Соседями. За громкую музыку днем. В моем подъезде. Возможно, я с ними езжу в лифте, здороваюсь… Горю надеждой что их обоих посадят!», — написала дівчина.

На ролику видно, як дівчина зателефонувала до сусіда. Коли він відкрив двері, увірвався в квартиру її приятель, який ховався за дверима. По слідам крові на підлозі стає ясно, що хлопця почали бити ще в його квартирі, потім побиття перемістилося в коридор. Потерпілий голосно кричав. Коридор був в крові.

Під постом залишили обурені коментарі. Хтось із сусідів впізнав в нападникові молодого батька і сусіда по імені Едик, який мучить мешканців гучною музикою і вдень, і вночі. «Отец маленькой девочки немного перестарался… Нет, это не гоп-стоп и не квартирный разбой, как может показаться на первый взгляд. И не пьяные разборки. Это Эдик. Эдик несколько лет живет в одном из домов на Минском массиве, любит громко днем и ночью слушать музыку и ложить @уй на неоднократные просьбы соседей. Эдик — среднестатистическое фуфло и поц. Оно посылает всех на@уй через закрытую дверь, а когда его ловят — оно очень сильно расстраивается и начинает визжать как баба».

«Я бы все равно посадил этого козла и его подругу или любовницу. Ребята делаем репосты. И давайте накажем эту пару. Пусть свои кулаки на зоне показывают».

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...