Хіти тижня. Дитина прокинулася серед трупів: У Москві налякані загадковими смертями молодих людей (фото)

Ніяких пошкоджень на тілі померлих, алкоголю чи наркотиків знайдено не було.

Вагітна Анна померла. Фото: Телеграм-канал Mash.

У московському районі Чертаново в один день за загадкових обставин заснули і не прокинулися троє людей. Молода пара померла, а ще одна дівчина перебуває в комі. Про це повідомляється в Телеграм-каналі Mash, передають Патріоти України.

Моторошна історія трапилася в неділю, 10 березня, на 12 поверсі висотки. "Господиня — 31-річна Аня Каленик — укладає спати свого дев'ятирічного сина, вимикає у нього світло і теж лягає (разом зі своїм 29-річним хлопцем Сашком Дробним). Аня на четвертому місяці вагітності. З Сашею вони живуть постійно. З ранку хлопчика ніхто не будить, він прокидається сам, заходить до кімнати дорослих. Обидва лежать на ліжку — мертві й спокійні", — пише ЗМІ.

Зазначається, що ніяких пошкоджень на тілі, алкоголю чи наркотиків знайдено не було. Попередню причину смерті встановити не вдалося, почалося слідство. Дитину передали до рідного батька. Другий загадковий випадок трапився всього за декілька сотень метрів від місця загибелі пари — на вулиці Сумській у Москві того ж дня.

"Дівчина лягла спати і не прокинулася. Тетяна Єфімова розповіла, що напередодні ввечері її 29-річна донька Олена лягла спати. Вона не пила, не вживала наркотиків, не хворіла — просто заснула. На ранок мати чекала, поки донька прокинеться, а о 13:15 почала намагатися розбудити її, але не змогла", — пише ЗМІ.

Повідомляється, що зараз Олена лежить у реанімації в комі, а лікарі не можуть зрозуміти, що з нею трапилося.

Олена перебуває в комі. Фото: Телеграм-канал Mash.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...