Хіти тижня. Дивний "липкий туман" накрив приречених: Загибель туристів у Бурятії, котра шокувала всю Росію

У серпні 1993 року в Східних Саянах на невеликій гірській висоті 2 300 м раптово померли шість туристів з Казахстану.

Єдина дівчина, якій вдалося врятуватися, описує дивні погодні умови і липкий туман, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ. Сьома учасниця походу - 17-річна Валентина Уточенко - вижила лише дивом.

Відзначається, що групу очолювала досвідчений керівник, майстер спорту з туризму 41-річна Людмила Коровіна, а з нею троє юнаків і дві дівчини – Тимур Бапанов, Олександр Крисін, Денис Швачкін, Вікторія Залєсова і Тетяна Філіпенко.

Історія обплутана безліччю дивацтв, але прояснити їх не може навіть Валентина (єдина, хто вижила) - вона не розуміє, що ж тоді сталося. Жінка пам'ятає лише сильний ураган, раптову паніку, втрату свідомості, а потім смерть товаришів. "Я досі не зрозумію, як залишилася жива і чому померли мої товариші", - говорить Валентина.

При цьому дочка загиблої керівниці групи Наталя Коровіна впевнена, причина смерті не в погодних умовах. "Вдома почалася тривога. Стали телефонувати родичам хлопців, які з мамою пішли. Ті теж усі на нервах. Кожен день ходять на вокзал поїзди зустрічати. Дзвонили в Слюдянці, в Муріно. Жодних звісток. І раптом дізнаємося, що в Петропавловськ таким-то поїздом повертається Валя. Я на вокзал бігом. Пам'ятаю, провідниця відкриває двері вагона, і в отворі з'являється Валентина. Бліда, сама не своя. Я - до неї. Що з вами трапилося? Вона дивиться на мене і спокійно так говорить, що був липкий туман, усі стали задихатися, падали, а потім померли. Я немов у ступорі була, поки її слухала. І головне врізався в пам'ять цей липкий туман. Що за туман? Чому стали задихатися?" - повідомила дівчина.

Вона також додала, що в довідці про смерть Людмили Коровіної причиною вказали переохолодження. Але ні з ким з членів сім'ї загиблої слідчі так і не поспілкувалися, додала Наталя.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...