Хіти тижня. Дивом ніхто з уболівальників не загинув: У своєму вертольоті згорів власник провідного англійського футбольного клубу (фото, відео)

Вертоліт піднявся над стадіоном, але раптом зупинився хвостовий гвинт. Машина закрутилася в повітрі і по спіралі впала на велику парковку. Після удару відбувся вибух. Прибулим пожежникам знадобилося 20 хвилин, щоб загасити полум'я.

Власник англійського футбольного клубу "Лестер Сіті", тайський бізнесмен Вішай Шрівадданапрабха був на борту, коли зразу після гри сталася страшна катастрофа, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС з посиланням на джерело, близьке до сім'ї мільярдера.Один із свідків розповів, що бачив, як голкіпер "Лестера" Каспер Шмейхель вибіг зі стадіону на місце аварії.У ніч на неділю представник головного офісу пожежної охорони та служби рятувальної служби Лестершира Ендрю Броді заявив, що він щойно залишив "стратегічні зустрічі" у штаб-квартирі поліції Лестершира. Він назвав аварію "серйозною і трагічною".

"Будь ласка, не спекулюйте на тему причин катастрофи. Подумайте про сім'ї, друзів, гравців "Лестера" та їх фанатів", - підкреслив він.
Як повідомлялось, вертоліт, який належить власнику футбольного клубу "Лестер Сіті", мільярдеру Вішаю Шрівадданапрабхи, увечері 27 жовтня розбився біля стадіону в Лестері.
Sky Sports з посиланням на очевидців зазначає, що вертоліт злетів з майданчика через 45 хвилин після закінчення матчу, але через кілька секунд після зльоту втратив контроль над керуванням і врізався у автостоянку біля стадіону. За попередньою інформацією, у нього відмовив рульовий гвинт.
Як пише ВВС, Шрівадданапрабха літав вертольотом додому зі стадіону після кожної гри. Тайський бізнесмен Вішай Шрівадданапрабха купив "Лестер Сіті" у 2010 році. У 2016 році клуб уперше у своїй історії виграв Англійську прем'єр-лігу.

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...