Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
Нанкінський педагогічний університет (Китай) після попереднього розслідування оголосив про рішення звільнити 46-річного викладача на прізвище Сун, який начебто мав романтичні стосунки з аспіранткою. Про це стало відомо після того, як її хлопець (Ван) о...
У Львові медики провели унікальне втручання з видалення пухлини головного мозку, під час якого пацієнт був при тямі. Операція тривала три години й пройшла успішно. Про це йдеться в дописі "Першого медичного об'єднання Львова". Вже за тиждень 50-річного...