Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
У Вищому антикорупційному суді (ВАКС) визнали необґрунтованими активи, що належать родині колишнього керівника районного ТЦК і СП міста Харкова. Про це 6 жовтня повідомляють представники пресслужби Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП), пер...
17-річна дівчина інфікувалась у воді небезпечною бактерією, яка у поєднанні з двома вірусними інфекціями ледь не забрала її життя – внаслідок критичного ураження печінки. Аби врятувати дівчину і стати для неї донором, до Львова просто з фронту мчав її ...