Вчені регулярно заявляли про те, що найкорисніша їжа для людини - та, яка готується в тій же місцевості, де вона живе, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗОЖ.
В українській національній кухні є чотири страви, від яких не варто відмовлятися, оскільки вони приносять здоров'ю колосальну користь.
Отже, експерти назвали найкорисніші українські страви:
1. Холодець. Мало кому відомо, що холодець корисний для легенів і бронхів, а також суглобів, але тільки в тому випадку, якщо їсти його потроху і не часто.
2. Сало. Цей усіма українцями улюблений продукт здатний зміцнити імунітет, надати сил, зігріти, поліпшити травлення і навіть настрій.
3. Борщ. За допомогою наваристого борщу можна посилити захисні функції організму, прискорити обмін речовин і в цілому оздоровити травну систему.
4. Вареники. Особливо корисні вареники з вишнею, але і з капустою, картоплею і сиром теж не поступаються за своїми поживними властивостями.
Виходить так, що і древні римляни до кінця не розібрались у тому, хто були оті завзяті пуни, що ледве не поклали край їхній республіці воєнним генієм Ганнібала і здатністю його сородичів відновлюватись ледве не з попілу. Упродовж понад двох тисяч років...
В Україні з початку повномасштабної війни триває загальна мобілізація, під час якої у ЗСУ призивають військовозобов'язаних громадян віком від 18 до 60 років. Деякі громадяни не підлягають мобілізації з різних причин, тому частина українців не може бути...