Хіти тижня. "Если там все, нахр*н, разорвало, как его опознают, просто куски соскребут?": Дружина російського найманця з ПВК "Вагнер" влаштувала істерику

Дружина загиблого в Сирії найманця ПВК "Вагнер" Станіслава Матвєєва Олена заявила, що до сих пір не володіє офіційною информацією про загибель чоловіка.

Олена Матвєєва

"Мені ніхто з чиновників не дзвонив", - сказала Олена в інтерв'ю "Знаку", передають Патріоти України. Так, за її словами, про трагедію повідомив "отаман з Азбесту".

"Спросил сначала, давно ли мы связывались со Стасом. Я ответила, что третий день связи нет. И девочки, у кого мужья там, тоже никто и ничего не знали. Буквально через минуту атаман перезванивает и говорит: "Стаса и Игоря больше нет". Я была в магазине в этот момент, в "Райте". Телефон из рук выронила, вон он сейчас разбитый лежит. Домой шла на автомате, чуть под машину не попала", - сказала вона.

При цьому Матвєєва говорить, що її попросили не "кіпішувати". "Вечером снова атаману перезвонила. Он попросил — не кипишите, мол, ничего толком пока не известно. Я начала узнавать по телам. Попросила, чтобы заказали попа, отпеть по-человечески, когда их доставят. Атаман тогда сказал, что доставить их должны во вторник и официально позвонить с Ростова. Так это на самом деле или как, я не знаю. У казаков пока идет вся информация с Донбасса (плачет). Не знаю, как это у них там все связано. Я пока стараюсь не верить во все это, не готовлюсь к похоронам", - пояснила жінка.

При цьому вона звернулася до влади: "Вы лучше скажите, кто мне сейчас должен позвонить, откуда сообщат? Если там все, нахр*н, разорвало, как его опознают, просто куски соскребут и скажут, что это мой муж, что ли?".

Опублікував: Олег Устименко

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...