Хіти тижня. "Есть такая черта - проституированность'': Українська акторка різко висловилася про зірок, які працюють у Росії (відео)

Українські артисти, які вирушають на гастролі у Росію і говорять, що вони "за мир", повинні, перш за все, розповідати правду про війну зі сцени, на всю аудиторію.

Ірма Вітовська

Таку думку про "голубів миру" висловила знаменита актриса театру і кіно Ірма Вітовська в інтерв'ю "Громадському", передають Патріоти України.

"Є така риса характеру — продажність. Коли ти наступаєш на граблі з власною совістю. Якщо ти говориш, що мені подобається мир, ми за мир... Мені сподобалося, як сказала Тарабарова: "Якщо ти за мир, то виходиш на сцену до мікрофона і розповідаєш усю правду про війну". Ось так, на мільйон людей. Ось це ти поїхав нести мир і розповідаєш все як є. І що це потрібно припиняти, і що тільки ми з вами, не тільки Україна, але і ви теж... А якщо ти береш бабло і в курилці тихенько розповідаєш не всім і на вухо, то це називається — поїхав заробляти бабло", — сказала актриса.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...