Хіти тижня. "Фашистська хунта наступає!": Смолоскипна хода в якутському селі розбурхала мережу (відео)

Таким оригінальним чином жителі Борогонців відзначали не день народження Степана Бандери - до нього ще два місяці, а ювілей - сторіччя комсомолу.

В адміністративному центрі Усть-Алданского улусу Якутії, селі Борогонці, місцеві жителі влаштували вечірній факельний хід на честь сторіччя комсомолу. Дійство на вулицях села, яке знаходиться в 127 км на північ-схід від Якутська, розгорнулося 27 жовтня, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.


Любительське відео через пару днів викликало фурор в соцмережах: користувачі залишають іронічні коментарі в дусі "это шаманский обряд по воскрешению зомби СССР", "а где же иконы Сталина?! Еретики какие-то", "кого хоронят?", "комсомол, Сталин, Боже царя храни, в ядерный пепел, можем повторить" та інші.

У російських ЗМІ останніх років факельні ходи націоналістів в Україні подаються як "підтвердження" тому, що в Україні - "бендерівсько-фашистська хунта".

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...