Хіти тижня. Філіп Кіркоров знайшов собі наречену

Ходять чутки, що щасливою обраницею стала Ольга Бузова.

Ф. Кіркоров. Фото: Вокруг ТВ

Ольга Бузова і Філіп Кіркоров збираються одружитися, повідомило джерело, близьке до сім'ї артиста, повідомляють Патріоти України з посиланням на журнал «Ліза». І дійсно такі чутки ходять давно. Тим більше, що Бузова недавно зробила несподіваний вчинок по відношенню до Кіркорова.

Справа в тому, що приводом для таких розмов в мережі послужив цікавий пост в Instagram Ольги Бузової, де вона тепло привітала Філіпа Кіркорова з днем народження. Більшість шанувальників і просто підписників вирішили, що у них серйозні стосунки. Дуже дивними і двозначними здалися групі фрази «мій Філіп» і те, що вона була перша, хто привітав його зі святом. «З днем народження, мій Філіп. Все, що я хотіла, я сказала тобі сьогодні вночі особисто (і була найпершою). Шкода, що через гастролі мені не вдалося полетіти з тобою в Португалію ... Не знаю жодного такого, як ти! »- інтригуюче підписала Ольга знімок з народним артистом.

Також популярний серед зірок нумеролог Клара Кузденбаєва в честь дня народження артиста вирішила розповісти цікаві факти про його життя, виходячи з магії чисел, які супроводжують його з самого народження. Жінка зазначає, що в 2018 році співаку дуже пощастить. Розпочнеться його реальна «біла смуга». А ось в 55 років Філіпа Бедросовича може очікувати світова слава і фінансовий зліт.

«Не виключаю, що незабаром король поп-сцени знову стане батьком. Він чудовий батько, так зворушливо піклується про своїх дітей. У нього в програмі написано народження дітей - в 51 рік і в 55! Думаю, він ще нас усіх здивує», - написала нумеролог.

Опублікував: Інна Мартинчук

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...