Хіти тижня. Фінал Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS): Мурат Гассієв розповів перед боєм у "рідних стінах", що думає про українця Олександра Усика

Російський власник поясів WBA Super, IBF у важкій вазі Гассієв запевнив, що не відчуває ніякого мандражу перед Усиком.

Російський власник поясів WBA Super, IBF у важкій вазі Мурат Гассієв назвав українського чемпіона світу за версіями WBC, WBO Олександра Усика, з яким битиметься у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS), найсильнішим боксером за всю свою кар'єру, повідомляють Патріоти України.

За словами російського спортсмена, статус фаворита, який має українець, на нього не тисне, адже для нього первинний лише сам факт того, що це його черговий опонент, повідомляє російське видання Спорт-Экспресс. Боксер запевнив, що не відчуває ніякого мандражу перед фаворитами.

Відповідаючи на питання, чи порадить він супернику берегти печінку, важкоатлет зазначив, що бажає здоров'я всім. Також володар поясів WBA Super, IBF додав, що вихід Усика до фіналу довів обґрунтованість його лідерства в рейтингу даної категорії.

"Так що я впевнений, що зараз на мене чекає найсильніший суперник за всю мою кар'єру", - заявив Гассієв.

Фінальний бій WBSS відбудеться 21 липня в Москві. Пізніше стало відомо, що в контракті передбачений реванш, який пройде вже не на території РФ.

Сам Усик відмовлявся битися на території Росії, але пізніше заявив, що для нього немає різниці, де проводити поєдинок, хоча й вважає правильним битися в нейтральній країні.

Тренер Гассієва Абель Санчес висловив упевненість, що його підопічний нокаутує українського чемпіона світу ударом по корпусу.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...