Хіти тижня. "Фіналістка битви екстрасенсів" попалася на шахрайстві

Жінка виманила у українців понад 700 тис. грн, але порчі їм так і не зняла.

У Тернополі арештували жінку, яка, називаючись екстрасенсом, виманила у місцевих мешканців майже мільйон гривень, передають Патріоти України.

Як розповіли у прокуратурі, шахрайка упродовж травня-серпня минулого року розмістила у кількох газетах публікації про свою допомогу у вирішенні сімейних проблем, зняття порчі, родового прокляття тощо за допомогою старовинних молитов. Себе вона називала "Пані Уляна, фіналістка битви екстрасенсів".

Кілька довірливих тернополян, які звернулись до "Пані Уляни", залишивши їй власні кошти для "обряду очищення" на 33 дні і зрозумівши, що це - шахрайство, звернулись із заявами до правоохоронців.

Повідомляється, що лише у трьох потерпілих від дій "екстрасенса" зловмисниця виманила понад 700 тис. грн. Наразі "копи" встановлюють інших потерпілих від "провидиці".

Додамо, що "Пані Уляні" "світить" від трьох до восьми років позбавлення волі за шахрайство, вчинене у великих розмірах.

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...

"Бачу ціль, йду до неї": У газеті ТрО опублікували пінап напівоголеної жінки (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:01

У газеті Командування Сил ТрО "Спротив" розмістили малюнок у стилі пінап. На зображенні оголена жінка тримає зброю, а зверху підпис – "бачу ціль, йду до неї". На малюнок звернула увагу військовослужбовиця Аліна Сарнацька у соцмережі Х, передають Патріо...