Хіти тижня. "Фууу!": Мережу обурило відео з концерту української співачки-зрадниці в РФ (відео)

Співачка виконала англійською сильно фальшивлячи відомий хіт американської співачки Вітні Х'юстон. Користувачі мережі "зафукали" виступ співачки, прокоментувавши, що від такого співу в'януть вуха навіть у непрофесіоналів.

Уривок виступу співачки Ані Лорак на її концертному шоу Diva, яке відвідало близьке оточення президента Росії Володимира Путіна, шокував багатьох користувачів мережі і фанатів зірки, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео в Instagram.

Відео, на якому співачка виконує хіт американської співачки Вітні Х'юстон I Will Always Love You і сильно фальшивить, в Instagram опублікувала відома світська левиця, дружина фігуриста Євгена Плющенка Яна Рудковська.

Вона підписала відео:

"Кароліночко, твоє шоу це неймовірний космічний рівень, нова планка в Росії, якщо не сказати в Європі, до якого не рукою подати, а треба летіти довго і наполегливо! Твоє шоу "Дива" - дзеркальне відображення багатогранності твого таланту, який з роками не тільки відкривається, але і примножується! Всім хто не доїхав, не дійшов і не долетів! Наступного разу бути, оскільки це треба хоч один раз, але побачити! Просто wow, знімаю капелюха, так як розумію скільки тут використано: новітніх технологій, трюків і найголовніше праці і душі і все це зроблено з великим смаком! Браво, Діва, браво Кароліно! Це - шедеврально, спасибі тобі за це круте свято Музики"(орфографія і пунктуація автора збережені).

Відео подивилися понад 160 тисяч разів.

Номер Лорак обурив користувачів мережі, які почули, що співачка сильно фальшивить, про що і поспішили поділитися у мережі. А деякі дописувачі Рудковської навіть запідозрили її в тому, що вона спеціально опублікувала настільки невдале відео із співом Лорак.

"Жах, як фальшиво"

"Рудковська може спеціально виклала Лорак, що не пропадає в ноти?"

"Лорак, співайте свої пісні, у вас це набагато краще виходить"

"Їй до Х'юстон дуже далеко.... навіщо таку пісню брати, якщо до планки, поставленої раніше, явно не дотягуєш"

"Ось цікаво, а навіщо Яна поставила саме цю пісню, в якій Лорак виглядає смішно, їй до Х'юстон як до місяця, їй би про сонечко співати, про пташок, про травичку. Мої вуха зів'яли. Фіаско Лорак"

"Шоу у Ані Лорак і справді чудові!!! Але на жаль цю пісню вона не витягує, не її рівень"

"Боже, це запис так передає або реально фальш на 1,5 тони?"

"На пів тона нижче співає, треба ж слухати себе"

"Вуха в'януть, повз нот співає! Ну якщо не можеш співати чисто, не фальшиво, то навіщо?"

"Фу, ганьба, фальшивить навіть непрофесіонали чують".

Опублікував: Evora

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...