Хіти тижня. Ганьба Москви: Опубліковано відео з місця НП з єдиним російським авіаносцем "Адмірал Кузнєцов"

У Мурманській області Росії під час ремонту і модернізації єдиного російського авіносця "Адмірал Кузнєцов" сталась надзвичайна ситуація, повідомляють Патріоти України.

Затонув плавучий док ПД-50. Аварія сталась в ніч на 30 жовтня, саме коли з доку виходив авіаносець. За даними місцевого видання "СеверПост", під час аварії впало два баштових крани, один з яких завалився на авіаносець.

Внаслідок аварії є постраждалі і можуть бути жертви. "Четверо постраждалих, троє доставлені в медсанчастину, один – в міську лікарню", - уточнили у Центрі медицини катастроф Мурманської області.

В одного з постраждалих поранення черевної порожнини і переохолодження, троє у стані середньої тяжкості –- вони також зазнали переохолоджень. Водночас джерела видання повідомляють, що постраждалих може бути набагато більше.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...