Хіти тижня. "Гарне фото для могильної плити": Священик Московського патріархату публічно побажав смерті Філарету

Володимир Шимон написав у соцмережі, що фотографія Патріарха Філарета, яку опублікував нардеп Лозовий під своїм дописом, гарно виглядатиме на могильній плиті.

Патріарху Філарету відверто побажали померти. Фото: Кореспондент.

Священник Московського патріархату Володимир Шимон публічно побажав смерті Патріарху Філарету. Народний депутат Андрій Лозовий на своїй сторінці у Facebook написав, що Українську помісну церкву має очолити Патріарх Філарет, передають Патріоти України.

“Я знаю трошки більше, ніж можу сказати. Боюсь своїм словом наробити шкоди найвеличнішій події за останні триста років в нашій історії. Але молюсь і вірю. І знаю, що він – найдостойніший. І мільйони українців – архієреїв, священників, мирян, думають так само: #мій_патріарх_Філарет“, – йдеться у дописі депутата.

У коментарях священик МП Володимир Шимон написав, що фотографія Патріарха Філарета, яку опублікував Лозовий під своїм дописом, гарно виглядатиме на могильній плиті.

Священник КП Максим Чуприна на коментар Шимона відреагував стримано, зазначивши, що Паріарх Філарет все ж таки очолить Українську помісну церкву.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...