Хіти тижня. "Газ ІР-телефонией сможете поставлять в Европу?": На росТБ влаштували істерику через Україну і пригрозили голодом (відео)

Кремлівські пропагандисти заявили, що без транзиту російського газу Україна нібито буде приречена на голод і животіння, повідомляють Патріоти України.

Крім того, рупори путінського режиму поставили під сумнів лідерство України у сфері розробки IT-продуктів. Їдкі висловлювання із цього приводу вони озвучили в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

"Ну, в рамках розвитку ІТ-технологій не продовжуйте ви з нами контракт на транзит газу. Труба іржава, Росія — агресор, відмовтеся від співпраці з Росією. Розвивайте свої ІТ-технології. Подивимося, що ви їстимете", — їдко висловилася скандальна ведуча Ольга Скабеєва.

Пропагандист Євген Попов підхопив її тезу і продовжив ще одним недоречним жартом, який натякає на економічну неспроможність України без зв'язків із Росією. "Газ ІР-телефонією зможете поставляти в Європу?" — посміхнувся він.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...