Хіти тижня. "Герої паркування": У Києві водій оригінально вирішив проблему з "оленем" (відео)

У центрі Києва на вулиці Велика Васильківська водій автомобіля Peugeot припаркував свою машину так, що закрив виїзд іншим припаркованим авто.

В цей час водій Toyota, яким потрібно було залишити парковку, став виїжджати, поступово зрушуючи задньою частиною автомобіля Peugeot на проїжджу частину дороги. Машина залишилася на трасі прямо в потоці проїжджаючого транспорту. Відео в Facebook опублікував портал «Київ Оперативний», передають Патріоти України.

«Только что на Большой Васильковской водитель #Peugeot запарковался так, что закрыл другие припаркованные автомобили. Водителя #Toyota это мало интересовало и он просто начал выезжать», — підпис під роликом.

У соцмережі вітають такі дії власника Toyota і вважають, що він правильно покарав нахабного «героя парковки».

«Красава, лайк однозначно».

«ВодительТойота Best of the best».

«Водитель молодец, аккуратно отодвинул оленя. Ну кто ж виноват что оно запарковалось как… б».

«Як я розумію водія Тойоти — я сам півгодини бігав навколо машини, що мене заблокувала. Ні номера телефона під склом, щоб потелефонувати, ні сигналки, щоб спрацювала і прийшов власник — нічого не було. Була тільки термінова потреба їхати. А власник, коли прийшов, каже посміхаючись — та мене тільки 5 хвилин не було».

«Побольше бы таких водителей на Тойоте и сразу меньше станет оленей, таких как водитель Пежо!»

«Нужно было фаркопом зацепить и оттащить в другой район».

«Герой дня. С такими паркующимися только такие методы и катят».

«Красавчик. Всё правильно сделал. Этих хероев и хероинь парковки такой метод сразу научит парковаться, чтобы никому не мешать».

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...