Хіти тижня. Гірше каменів з неба: На популярному курорті в Криму - "катастрофа" (фото)

У морі біля колись популярних курортів окупованого Криму - Євпаторії і мису Тарханкут - були помічені величезні зграї медуз, які покривають майже всю поверхню води, повідомляють Патріоти України.

Так, через нашестя медуз, "море стало схоже на молочний кисіль, купатися неможливо". Відзначається також, що більшість медуз можуть бути небезпечні, хоча в основному в Чорному морі мешкає медуза Аурелія, яка нічим не загрожує людям. Але є ще один вид, що зустрічається біля берегів Криму - корнерот, опіки від щупалець якої досить чутливі.

Джерело: 3652.ru

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...