Хіти тижня. 'Гн*да ты украинская!'': У Києві зек-фанат Жириновського влаштував сутичку з журналістами (відео)

У центрі Києва охоронець парковки вимагав гроші у журналістів телеканалу "Україна". Він відмовився показувати документи, що підтверджують особу, і почав їм погрожувати.

Відео конфлікту опублікував на своїй сторінці у Facebook Володимир Тимофійчук, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент трапився на бульварі Дружби народів, 28. "Чоловік із кримінальним минулим (у чому він сам зізнався) почав вимагати від водія каналу "Україна" гроші за парковку, проте жодних відповідних документів, які б підтверджували його право на збір грошей, надати не зміг. Водночас ця особа всіляко намагалася принижувати мене й оператора, і весь час погрожувала", — розповів кореспондент.

На опублікованому ним відео видно, як чоловік вступає у супереску із журналістами, активно вимагає у них оплату паркування та ігнорує прохання показати документи. Після чергової відмови заплатити йому, він починає вести себе агресивно.

"Иди броди! Да, веду себя как преступник. А ты как жлоб... Мне стыдно? Ты думаешь, мне стыдно? Гн*да ты украинская, ты понял, кто ты?" — звернувся невідомий.

Під час розмови він також вирішив поділитися із журналістами своїми політичними вподобаннями і розповів, чому він підтримує лідера російської партії ЛДПР Володимира Жириновського, відомого своїми антиукраїнськими поглядами. "А знаешь, чего я Жириновского поддерживаю? Сказать? Он говорит: "Когда ты говоришь "пожалуйста, извини, подвинься" — человек не понимает. Когда ты говоришь — "пошел на***" — человек встал и пошел. Почему? За это я его поддерживаю", — розповів охоронець парковки.

У коментарях до свого допису Тимофійчук також розповів, що викликав поліцію за фактом вимагання грошей, проте вона, на його думку, не вжила належних заходів. "Поліцію викликав. Довго думали, що їм робити, поки не нагадав про 173 КУпАП ("Дрібне хуліганство". — ред.). Але незаконний збір грошей вони не зупинили. Склали протокол і поїхали", - повідомив кореспондент.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...