Хіти тижня. Гнів народу: Херсонського чиновника повалили на підлогу і придавили горло (відео)

У Херсоні між місцевими активістами і начальником ДАБК Ростиславом Маршаком сталася бійка.

Відео інциденту, який стався в кабінеті чиновника, опублікував в Facebook Костянтин Шульга, передають Патріоти України.
Як пишуть місцеві ЗМІ, до начальника херсонського ДАБК прийшли мешканці будинків №22 і 24 по вулиці Бєлінського, щоб висловити своє невдоволення будівельними роботами, які ведуться поруч.
Люди стверджують, що через будівництво руйнуються їхні будинки. Чиновник не захотів їх слухати і запропонував просто написати заяву на його ім'я і йти.
Проте обурені херсонці не поспішали покидати кабінет, тоді чиновник сам спробував вийти. Його обступили жінки, одну з них він штовхнув, жінка впала. Після цього присутні чоловіки повалили Маршака на підлогу і придавили горло коліном.
Увага! На відео присутня ненормативна лексика!

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...