Хіти тижня. Головою в унітаз: Відома українська співачка шокувала фанів дивними фото

Підписникам Могилевської її витівки здебільшого сподобалися, хоча декому розпластана на стелі зірка нагадала фільми-жахастики, а когось шокувала поза "головою в унітаз".

Фото: lux.fmСпівачка Наталія Могилевська прилипла до стелі і стала догори дриґом на телевізорі й на унітазі. Але не по-справжньому. Зірка розважилася в "будинку-перевертні" та поділилася фотографіями в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Могилевська побувала в будинку-перевертні
І нафотографувалася в химерних позах
Деяких інтернет-користувачів шокувало це фото


Якщо світлини не перевертати, то вже й не страшно за Наталку

Нагадаємо, нещодавно Наталка зізналася, що серце її наразі вільне. 42-річна співачка запевнила, що зробить усе можливе, щоби створити сім'ю, але готова прийняти й самотність.

Залізна завіса закривається: У Росії чиновникам остаточно забороняють виїзд за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:49

У Росії чиновникам остаточно забороняють виїздити за кордон через страх перед витоком державних таємниць. Усі закордонні поїздки чиновників мають бути попередньо узгоджені, і обмеження стосуються не тільки країн, які вважаються недружніми до Росії, але...

З 4 травня ВЛК не вказуватимуть "обмежено придатний": Чого чекати чоловікам

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:56

З 4 травня в Україні майже повністю скасували індивідуальну оцінку придатності, коли військово-лікарська комісія могла обирати формулювання "обмежено придатний", передають Патріоти України. Деталі: Цей наказ набирає чинності 4 травня. За даними видання...