Хіти тижня. "Голуби миру"? - Український піаніст розповів про лицемірство артистів з Росії на гастролях

Артисти з Росії, які підтримали агресію проти України, дотримуються лицемірної позиції в період гастролей в США. Американські громадяни почали більше уваги звертати на це в зв'язку з розслідуванням про втручання Росії у вибори глави Білого дому.

Павло Гінтов

Про це в інтерв'ю «Громадському радіо» розповів український піаніст Павло Гінтов, який дев'ять років проживає в Нью-Йорку, передають Патріоти України.

«Їм неприємно, коли їм задають питання про це. А нам приємно, що вони починають робити вигляд, що не причетні. У них дуже лицемірна позиція. Вони підписали лист про підтримку анексії Криму. в інтерв'ю в Росії завжди говорять, як вони підтримують Путіна і стоять поруч з ним на всіх мітингах, отримують від нього нагороди, фінансування», - розповів піаніст.
Гінтов додав, що російські артисти намагаються лицемірно вдавати з себе «голубів миру», коли приїжджають в країни заходу з гастролями. «Вони, приїжджаючи в Америку, кажуть: «А ми - художники, артисти, мистецтво поза політикою. Ми за мир, за любов, за красу». Тобто позиціонують себе як «голуби миру», - підкреслив музикант.
Опублікував: Олег Устименко

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...