Хіти тижня. Голими руками: Шокуюче протистояння жінки-рибалки і акули потрапило на відео

Американка Лорен Біггерс виловила з океану двометрову акулу. На те, щоб витягнути її на берег, у жінки пішло дві години. Відео протистояння Біггерс і акули опублікував Fox News, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що мені допомогли заняття кроссфітом. Думаю, що без цього я не змогла б витягнути акулу, яка важила більше за мене, - сказала вона, - Коли я нарешті витягла її на берег, це було найбільш неймовірне відчуття. Подумки я весь час задавалася питанням, чи зможу я це зробити сама. Але я хотіла стати тією людиною, яка зробить це".

Коли жінка підтягла акулу до берега, витягнути здобич на пляж їй допоміг її чоловік, який до цього перебував в ресторані поблизу.

Подружжя зробило кілька фото, після чого відпустило свою здобич назад в океан.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...