Хіти тижня. Горілка, злидні і побої: Мережу шокували фото сучасної Росії

Російський фотограф Олександр Петросян показує сумну реальність своєї батьківщини.

Олександр Петросян є одним з кращих майстрів в жанрі вуличної фотографії. Він володар безлічі різних нагород і премій, його знімки друкують у National Geographic, передають Патріоти України.

Знімає Олександр в основному рідний Петербург з тих самих пір, як йому, 12-річному хлопчику, батько подарував перший фотоапарат. А ось вже серйозно він зайнявся фотографією у віці 35 років. Його знімки вражають своєю атмосферністю і тонким почуттям моменту. Кожен знімок – це своєрідний букет з людських емоцій, міської суєти і суворої повсякденності.

Фотограф розуміє, що своєю роботою йому не змінити світ, але сподівається, що це допоможе людям краще з ним взаємодіяти. До життя Олександр ставиться з гумором, за його словами, він займається саме репортажами, оскільки не володіє фантазією для постановочних кадрів.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...