Хіти тижня. "Говорящая курятина": Російський публіцист наочно пояснив суть пропаганд*нки Скабєєвої

Поведінка Скабеєвої в стінах ПАРЄ в Страсбурзі - це навіть не дурість, це абсолютна профнепридатність...

Олександр Невзоров

Таку точку зору в прямому ефірі радіостанції «Ехо Москви» озвучив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

«Говорящая курятина — это гораздо интереснее, чем обычная курятина. Я был удивлен, как во всем этом скандале, разгоревшемся из-за ее традиционного хабальства, никто не заметил самого важного: там шел прямой эфир украинского телевидения. Влезать в этот прямой эфир — это то же самое, что в театре лезть к артистке, которая читает монолог, с вопросом «А где ты покупала такие башмачки?» или «Какого размера у тебя лифчик?». Это даже не глупость, это абсолютно профнепригодно», - підкреслив він, додавши, що в Росії не розібралися в ситуації, в зв'язку з чим почали погрожувати українцям. Невзоров вважає, що в цьому політики насправді нуль - просто профнепридатність.

«Почему я вспомнил про курятину? Теток, которые на ленинградском телевидении в прямых эфирах кудахтали, называли как раз говорящей курятиной. Но говорящая курятина под названием Скабеева — она, видите, перессорила множество почтенных людей», - стверджує Невзоров.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...