Хіти тижня. Гра, яку довго очікували: Українці потопили Росію в безодні апокаліпсису, нікого з живих не залишилося (відео)

Пограти в шутер, дії якого відбуваються в постапокаліптичній Росії, можна буде тільки на потужному комп'ютері, а також на PS4, Xbox One.

Пограти в постапокаліптичну Росію можна буде в цьому році. Фото: скріншот з відео.

Скоро в Україні вийде гра-шутер під назвою «Metro: Exodus» від «4A Games» про постапокаліптичній Росії. Українські творці підтвердили, що покупці зможуть попередньо завантажити продукт, повідомляють Патріоти України.

Нещодавно в технічній підтримці Deep Silver заявили, що гру можна буде попередньо завантажити. Проте все виявилося набагато простіше. Творці просто не хотіли платити онлайн-сервісу цифрового поширення комп'ютерних ігор і програм Steam. Цей популярний майданчик, на якому можна купувати ігри, він отримує відсотки від продажів разом з творцями. Гру перенесли на іншу, більш відповідну платформу від творців Fortnite.

До релізу залишилося 2 дні, але розробники поки не називають точної дати початку предзавантаження. Варто зазначити, що пограти в шутер, дії якого відбуваються в постапокаліптичній Росії, можна буде тільки на потужному комп'ютері, а також на PS4, Xbox One. У 2019 шутер можна буде придбати в Epic Games, а з 14 лютого 2020 року гра повернеться в продаж в Steam.

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...