Хіти тижня. Грузинський дизайнер створила чоботи "з паспортів Росії", "вата" у люті (фото)

Взуття з підтекстом викликало в мережі шквал обурення серед росіян.

У Росії бренд Vetements, створений грузинським дизайнером Демня Гвасалія, представив модель чобіт з принтом у вигляді обкладинки російського закордонного паспорта, повідомляють Патріоти України.

Фото взуття було виставлено на його офіційній сторінці в Instagram. Російські користувачі, судячи з усього, не оцінили смак дизайнера. Вони побачили у такому рішенні політичний підтекст.

Користувачі адресують Гвасалія обурені відгуки, глузування, поради припинити займатися дизайном і образи.

"Це знущання, мабуть, якийсь, експеримент", "Це взагалі законно? Використання герба", "І невже якийсь даун купить таке", - пишуть вони.

Є і більш образливі коментарі: "Добре в них Грузію топтати!", "Він родом із Сухумі, а Росія забрала Сухумі від Грузії. Цим він говорить, що йому плювати на Росію і російський паспорт!".

Опублікував: Інна Мартинчук

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...