Хіти тижня. "І ще один "Кримнаш" про запас": Мережу спантеличило фото дивного банера в Чернівцях

У Чернівцях під час святкування Дня Європи на Соборній площі в центрі міста вивісили плакат, на якому зображено відразу два півострова Крим.

Відповідні фото на своїй сторінці в Facebook опублікував Євген Чернівецький, передають Патріоти України.

Варто зауважити, що на тлі карти України з двома півостровами виступали високопоставлені чиновники, до яких в мережі звернулися із закликом пояснити, як був допущений такий ляп.

"Спочатку подумав, що фейк, - написав Чернівецький. - Вимагаю дати відповідь на наступні питання: хто займався виготовленням інсталяції позаду Вас на даному фото, хто виготовляв і стверджував оригінал макет банера, хто друкував цей банер, на які кошти і за якою ціною? Хочеться задати питання до "совісних" працівників на етапі розробки, затвердження і друку - що курите?!".

"Так правильно - один російський, один наш :) Буде ще хтось претендувати - намалюємо ще", "Два Криму не завадять", "Вони перестрахувалися, зі страху два вліпили", "Вони художники, вони так бачать..." , - прокоментували інцидент в соцмережах.

Опублікував: Олег Устименко

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...