Хіти тижня. "І це все не просто так": Російська співачка пояснила свій провальний виступ на "Євробаченні"

Учасниця від Росії на "Євробаченні-2018" Юлія Самойлова вважає справедливим виліт з конкурсу.

Юлія Самойлова

Про це вона розповіла в ефірі програми "Пусть говорят" на Першому каналі, передають Патріоти України.

"Я подивилася зараз (виступ), тому що я спеціально не слухала, як я заспівала. Я знаю свої косяки, я бачу безліч помилок. І це все не просто так: я не пройшла", - сказала виконавиця.

За її словами, вона не бачить у підсумках півфіналу політичного підтексту. Говорячи про свою інвалідність, Самойлова закликала оцінювати її за професійними якостями. "Це не конкурс сімейних цінностей, в кінці кінців. Конкурс музичний, вокальний", - підкреслила артистка.

Нагадаємо, Самойлова заспівала пісню I Will not Break в другому півфіналі "Євробачення", що пройшов у Лісабоні в ніч на 11 травня. За підсумками голосування глядачів і журі, артистка не потрапила в десятку фіналістів. Поїздка співачки в Португалію обійшлася Першому каналу приблизно в 15 мільйонів рублів.

Опублікував: Олег Устименко

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...