Хіти тижня. "І ти, Брут...": Легендарний український форвард похвалився поїздкою в стан окупанта (відео)

Колишній нападник леверкузенського "Байєра і "Ліверпуля" Андрій Воронін, який у вересні минулого року став ще одним помічником Андрія Шевченка в тренерському штабі збірної України, похвалився поїздкою на ЧС-2018 в Росії.

Андрій Воронін

Легендарний футболіст, який відповідає нині в "синьо-жовтої" команди за селекційну роботу, виклав в своєму Instagram відео з Лужників, передають Патріоти України.

"Настрій дуже гарний. Атмосфера краще, ніж раніше. Зараз видно, що всі чотири роки чекали на цю подію. Самедов [футболіст збірної Росії - ред.] - моя рідна, близька людина. Він мене запросив на чемпіонат світу", - прокоментував Воронін поїздку в Москву.

Опублікував: Олег Устименко

Навіть якщо є відстрочка? Чи будуть після уточнення даних у ТЦК відправляти на ВЛК

понеділок, 29 квітень 2024, 15:56

Після набрання чинності нового закону про мобілізацію (18 травня) військовозобов’язані громадяни повинні прибути до ТЦК для уточнення своїх даних, передають Патріоти України. Після цього вони однозначно будуть направлені на ВЛК, навіть якщо їм надають...

Обматюкав проросійських фанатів: Півзахисника збірної України вимагають депортувати з Польщі

понеділок, 29 квітень 2024, 15:45

Гравець національної збірної України з футболу та польського Ракува Владислав Кочергін вилаяв польських уболівальників, які підтримують московський ЦСКА, за що його вимагають вигнати з Польщі, передають Патріоти України. Фанати Відзева заважали відпові...