Хіти тижня. "І вставлять туди квіточку": Макаревич розповів "секрет творчого успіху" Кобзона

Радянський і російський артист Йосип Кобзон, який помер 30 серпня, багато років тому порадив лідеру гурту "Машина времени" Андрію Макаревичу підставити заднє місце владі для досягнення успіху.

Андрій Макаревич і Йосип Кобзон

Спогадами музикант поділився в коментарі росЗМІ, зазначивши, що Кобзон багаторазово намагався організувати виступ колективу в столиці РФ, передають Патріоти України.

"Між нами були дуже хороші стосунки. Ми коли працювали ще в "Росконцерті", він приходив кілька разів на художні наради. Намагався безуспішно нам пробити право на виступи в Москві. Нічого, правда, з цього не вийшло", - розповів Макаревич.

За його словами, Кобзон намагався допомогти музикантам. Крім того, у нього була цілком певна ідеологія. "Він мені пояснював, що якщо ми хочемо нормально існувати, треба владі підставити дупу - тоді вони вставлять туди квіточку. А я йому сказав, що я не хочу нікому підставляти дупу, включаючи владу. Він сказав: "Ну, важко вам буде", - згадав Макаревич.

Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...