Хіти тижня. "Я просто хотів, щоб вона одяглася": Суд Австрії засудив до п'яти місяців ув'язнення уродженця Дагестану (відео)

24-річного Шаміля обурило те, що відпочиваюча на березі озера жінка була топлес.

Суд Австрії засудив до п'яти місяців ув'язнення уродженця Дагестану, який зажадав у австрійця «одягнути свою жінку» і погрожував її згвалтувати, передають Патріоти України з посиланням на «Кавказ.Реалії».

Інцидент стався минулого літа. 24-річний Шаміль разом з товаришами ходив на березі озера Кальтенлойтгебен в Нижній Австрії. Там чоловіки натрапили на відпочиваючу молоду пару. Їх обурило те, що жінка при цьому була топлес. Не звертаючись безпосередньо до неї, чоловіки звернулися до її супутника і зажадали від нього змусити жінку негайно одягнутися.
На відео, яке знімав австрієць, видно, як обвинувачений агресивно вимагає його «одягнути свою жінку». В іншому випадку «блюститель моралі» погрожує її згвалтувати. А чоловіка кавказці обіцяють скинути в яр. Розмовляючий німецькою з акцентом бородатий молодий чоловік в словесній суперечці з чоловіком-австрійцем пояснює свою вимогу тим, що йому заважає вид жінки, яка «недостатньо одягнена». На питання австрійця, чому б йому в такому разі не відвернутися, чоловік погрожує згвалтувати і його. Це відео за лічені дні переглянули десятки тисяч людей.

Відзначається, що інцидент, можливо, так і залишився б невідомим широкому загалу, але австрієць виявився відомим фотографом і блогером Томасом Бусеком. Він примудрився потайки зняти те, що відбувається на камеру свого мобільника. Пару місяців по тому він опублікував відео в Facebook.

Після того, як це відео було опубліковано, в соціальних мережах піднявся небувалий шум. Під тиском громадськості поліція оголосила 4 кавказців, зображених на відео, в розшук. При цьому самому потерпілому і його супутниці навіть не довелося написати заяву.
Борців за шаріат затримали невдовзі після публікації відео. Як тільки з'ясувалося, що вони громадяни Росії і при цьому ще й шукають політичний притулок в Австрії, в пресі за звичкою назвали їх чеченцями. І тільки на суді з'ясувалося, що насправді троє затриманих були родом з Дагестану, а один і зовсім з Афганістану. Втім, трьох з групи моралістів поліція від кримінальної відповідальності звільнила. Вони, як показало слідство, всього лише були присутні при інциденті. А смішки і улюлюкання згідно із законом не заборонені.
На суді 24-річний обвинувачений на ім'я Шаміль свою провину заперечував. За його словами, він не мав наміру гвалтувати жінку. «Я чоловік, я слабкий. Я не міг змусити себе не дивитися на неї. Я просто хотів, щоб вона одяглася», - сказав він судді на питання про мотиви.
Опублікував: Олег Устименко

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...