Хіти тижня. "Ядерні фугаси": У РФ влаштували істерику через Україну

Російські пропагандисти прирівняли українські атомні електростанції до "ядерних фугасів", які вкрай небезпечні у випадку гіпотетичного вторгнення РФ на територію України, повідомляють Патріоти України.

"Не варто забувати про чотири АЕС: Запорізьку, Рівненську, Хмельницьку та Південно-Українську. Вони і в мирний час являють собою серйозну небезпеку, оскільки українці допускають порушення у технології їхньої експлуатації. А у воєнний час це, по суті, чотири ядерні фугаси великої уражаючої потужності", —-пише рупор Кремля "НВО".

За інформацією видання, російська армія за можливого вторгнення може розраховувати на лояльність населення Лівобережжя. У публікації наголошується, що все, що має Україна, "це погано навчена і настільки ж погано озброєна піхота, декілька сотень старих танків і допотопна артилерія".

Водночас видання зазначає, що підрахунок українських сухопутних сил не дає справжнього уявлення про те, як можуть розвиватися події російсько-української війни.

"У випадку вторгнення російське командування може розраховувати на лояльність населення тільки Лівобережної України, а також південних областей (Одеської, Миколаївської і Херсонської). Населення великої частини правого берега, особливо північного заходу країни, напевно буде партизанити. Уявімо, Росія захопила Україну, виникає запитання, що робити зі зруйнованою країною, адже у Москви немає ресурсів для її відновлення. І нарешті, Заходу все одно, хто влаштує війну, агресором буде оголошена саме Москва, а це забезпечить надійну ізоляцію Росії на довгу перспективу", — пише рупор Кремля.

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...