Хіти тижня. Як безпритульного: У Дніпрі таємно поховали хлопця, збитого водієм Porsche Cayenne

20 жовтня в Дніпрі сталася ДТП, в наслідок якої загинув молодий чоловік Артем Шевченко. Правоохоронні органи не повідомляли матері, яка два місяці безуспішно шукала сина, про його загибель, аби зам'яти справу.

Про це повідомляє в Facebook мешканка Дніпра Marinushka Trip, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням, чоловіка збив на Запорізькому шосе водій Porsche Cayenne. Про подію написали ЗМІ, але вона не викликала великого резонансу.

У поліції не коментували те, що трапилося. Ім'я загиблого в ДТП не називалося. В цей час пропав житель Дніпра Артем Шевченко. Мати Артема, написала заяву в поліцію на наступний день, так як син ніколи раніше не зникав і повідомляв про затримки. Протягом двох місяців вона безуспішно шукала сина.

18 грудня з'явилася інформація про збитого 20 жовтня "невідомого" чоловіка, якого поховали, як безпритульного. Ним виявився Артем Шевченко.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...