Хіти тижня. Як путінські гардемарини осоромилися на військовому параді (відео)

У неділю, 29 липня, в Санкт-Петербурзі (Російська Федерація) під час військово-морського параду стався конфуз.

Відповідне відео опубліковано на каналі RT у в YouTube, передають Патріоти України.

Так, десантний катер типу "Серна" зіткнувся з опорою Благовіщенського мосту. Швидше за все, судно знесло течією від кораблів, що йшли попереду. У результаті воно лівим бортом зачепило опору моста.

Після зіткнення катеру вдалося вирівняти курс і продовжити рух.

У той же час у прес-службі Західного військового округу дану інформацію спростували, відзначають росЗМІ. "Ніяких інцидентів при проходженні парадного строю кораблів по акваторії річки Неви 29 липня під час головного військово-морського параду не було", - заявили там.

Як відомо, парад у Петербурзі пройшов на честь святкування Дня Військово-морського флоту Російської Федерації. У ньому взяли участь понад чотири тисячі військовослужбовців, а також 41 корабель, 38 літаків і вертольотів.

Опублікував: Олег Устименко

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...