Хіти тижня. Як щури з корабля: Відома російська співачка збирається покинути РФ

Юлія Самойлова отримала популярність після того, як СБУ заборонила для неї в'їзд навіть заради виступу на Євробаченні-2017.

Юлія Самойлова

Російська співачка Юлія Самойлова оголосила про намір емігрувати з РФ до Європи, про що повідомила передплатникам в Instagram, передають Патріоти України.

На останньому опублікованому в Instagram співачки фото вона знаходиться в аеропорту «Шереметьєво». Воно опубліковане з хештегом # Європа # Поїхали.

Про причини свого рішення дівчина має намір розповісти на брифінгу 6 вересня.

Юлія Самойлова отримала популярність після того, як СБУ заборонила для неї в'їзд навіть заради виступу на Євробаченні-2017. У 2018 році Самойлова знову вирушила на європейський пісенний конкурс, проте не зуміла навіть вийти в фінал.
Джерело: Факты

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає

Удару по кишені бути? Українцям можуть запровадити нові тарифи на електроенергію - депутат назвав ймовірну ціну

середа, 24 квітень 2024, 7:44

У разі підвищення тарифу на електроенергію для населення ціна може вийти на рівень собівартості струму - 3,5 грн за кВт*год. замість нинішніх 2,64 грн. Такі розрахунки ґрунтуються на тому, що держава не може собі дозволити дотувати виробництво електрое...