Хіти тижня. Як у Польщі покарали фірмача за те, що не допоміг хворій українці

Практично він лишив паралізовану жінку на лавці напризволяще.

У Польщі сталася наступна неприємна подія: фірмач з-під Шрьоди Велькопольської не допоміг українці, лишивши її напризволяще. Цей бізнесмен багато років постачав овочі до мережі супермаркетів Lidl. Його разом з компанією неодноразово показували у рекламних роликах мережі супермаркетів, повідомляють Патріоти України.

Міра покарання фірмача наступна – керівництво відомої мережі супермаркетів Lidl вилучило ролики з працедавцем громадянки України, яку він залишив паралізовану на лавці. Також, можливо з ним розірвуть контракт.

Мережа супермаркетів Lidl вже вилучила ролики з обігу. Зараз проводиться розслідування інциденту. Так і не відомо, чи залишаться цей підприємець постачальником мережі супермаркетів в майбутньому чи ні.

У Польщі відкрито збір коштів для українки, яку роботодавець лишив паралізовану на лавці У жінки стався інсульт.

Про українку відомо наступне: вона працювала нелегально в одній з поважних фірм, що знаходиться у Познані. Певний період часу вона працювала легально на цього ж роботодавця, Їй і надалі обіцяли легалізацію працевлаштування.

Однак, відбулося наступне: після раптового інсульту у цієї жінки роботодавець відвіз її на своєму авто у сусіднє місто, залишивши непритомну на автобусній зупинці.

Після розголосу цієї нелюдської ситуації у ЗМІ, роботодавець зобов'язався, що оплатить лікування українки.

Опублікував: Тетяна Сокот

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...