Хіти тижня. Як у центрі Харкова машини чавили (фото, відео)

У Харкові майданчиком для авто-спорту cтав центр міста. Вперше в Україні міська площа прийняла змагання позашляховиків. Вони долали неординарні перешкоди та навіть чавили машини.

На змаганнях видовищно чавили машини

Про це йдеться в сюжеті 24 каналу, передають Патріоти України.
Найскладніший етап змагань позашляховиків – це автоперешкода. Гонщик має проїхати по двох машинах. Дахи стареньких Москвичів не витримують. Після 70 проїздів гонщиків вони почавлені. Як зізнаються учасники та глядачі, це найдраматичніший момент дійства.

Організатори ж автофестивалю наголошують, тріал позашляховиків у місті – це видовищно, але непросто. "В місті, у центрі зробити трасу для позашляховиків було нелегко, але ми проявили кмітливість, використали бетонні блоки", – розповів організатор автофестивалю Костянтин Іщенко.

Змагання в Харкові триватимуть 3 дні. На площі Свободи виїхали позашляховики та гоночні автівки. Сергій Губанов щойно з чемпіонату в Білорусі, і вже готовий показати, що таке дріфт не на спецтрасі, а на міській площі.

Змагання позашляховиків

Авто виконували складні трюки

На змаганнях демонстрували еволюцію позашляховиків

Демонстрували й еволюцію машин
Дим, спалена гума та гуркіт моторів, а глядачів із кожною годиною змагань стає більше. На радість глядачів, вони на кілька хвилин змогли стали штурманами, а одеський гонщик-профі – їхнім таксистом.

"Під час заходу є дрифт-таксі. Будемо катати людей, хто захоче", – зазначив професійний гонщик Сергій Губанов.

За 3 дні учасники покажуть десятки складних трюків на автомобілях, мотоциклах та квадроциклах. Поруч зі швидкістю харківські автовласники демонструють й еволюцію машини: на майдинчиках можна побачити ретровиставку та сучасні тюнінговані автівки.

Опублікував: Олег Устименко

Призупинення консульських послуг для українських чоловіків: У МЗС розвіяли низку міфів, які викликали резонанс

четвер, 2 травень 2024, 7:48

Після рішення призупинити консульські послуги для українських чоловіків призовного віку з'явилася низка міфів щодо цього питання, передають Патріоти України з посиланням на пресслужбу Міністерства закордонних справ України. Міф перший . Перший міф пол...

Це буде справжній прорив! Генетик розповів, коли вчені зможуть кардинально продовжити життя людини

четвер, 2 травень 2024, 7:37

Перші спроби кардинально продовжити життя людства в перспективі очікуються в межах найближчих двадцяти років. Про це розповів генетик і біогеронтолог, кандидат біологічних наук Олександр Коляда в інтерв'ю "РБК-Україна", передають Патріоти України. "За ...