Хіти тижня. Як жили українці 100 років тому: У мережу виклали десятки унікальних старовинних фото

Пропонуємо вам зробити незвичайну подорож - перенестися на 100 і навіть більше років назад і подивитися, як жили українці в той час.

Фото: obozrevatel.com

На цих старовинних фотографіях, зроблених часто невідомими фотографами, перед вами відкриється історія України - в особах, пейзажах, побутових сценках, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Ви зможете побачити, як наші співвітчизники тоді одягалися, чим займалися, як виглядав їх побут - святковий і повсякденний. Навіть просто дивлячись на ці знімки, можна дізнатися багато нового і цікавого.


Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...