Хіти тижня. Якийсь бардак, одначе: Freedom Jazz відмовилися від участі в "Євробаченні" замість MARUV

Дівчата заявили, що зараз ведуть переговори з європейським промоутером про турне.

Freedom Jazz відмовилися їхати на Євробачення. Фото: Українська правда.

Група Freedom Jazz відмовилася від участі в «Євробаченні-2019» від України. Про це організатори Нацвідбору повідомили на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Дівчата повідомили, що тільки-но отримали дзвінок із НГТУ і прийняли рішення відмовитися від участі в Євробаченні 2019. «Хто тоді представить Україну - дізнаєтеся скоро! Слідкуйте за новинами», - йдеться в повідомленні.
Причину такого рішення вони не повідомили. Також дівчата додали, що зараз ведуть переговори з європейським промоутером про турне. У коментарях прихильники позитивно сприйняли цю ініціативу дівчат.

Дівчата з Freedom Jazz посіли друге місце на Нацвідборі. У Мережі припустили, що тепер право представити Україну отримає колектив, який посів третє місце - група Kazka.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...