Хіти тижня. "Іди сюди...": Мережу підірвала пародія на пісню MARUV для "Євробачення" (відео)

Після скандальної відмови від участі MARUV у вокальному шоу Євробачення-2019 чимало меломанів вивчали її творчість, а деякі з них навіть склали пародію на конкурсну пісню артистки Siren Song.

Авторами курйозного відео стали актори проекту "Баба Доцька", передають Патріоти України.

Пишнотіла гумористка, одягнена в національний одяг, постала перед глядачами в корівнику. Фрагмент треку Siren Song "Баба Доцька" заспівала українською.

"Ми прагнули зберегти суть пісні, адже це пародія, сороміцькі коломийки виявилися ідеальною основою нової пісні", - коментують свою пародію артисти.

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...

Закликав до захоплення України: СБУ оголосила підозру відомому пропутінському музиканту

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:52

Служба безпеки України повідомила про підозру прокремлівському музиканту, який агітував за Путіна на окупованому Донбасі. Йдеться про музиканта Олексія "Джанго" Піддубного, який публічно виправдовує російську збройну агресію проти України. Йому загрожу...